Minke Bremer

Minke Bremer heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een ervaren kracht in het werken met gezinnen binnen de Jeugdzorg. Zij werkt met individuele cliënten, gezinnen en partnerrelaties. Daarnaast heeft Minke zich gespecialiseerd in het werken met complexe scheidingen en samengestelde gezinnen.

Minke vindt de systemische visie een krachtige en complete manier van kijken. Je werkt vanuit de context aan een probleem. Dit kan ook verontschuldigend werken; het probleem staat niet op zich maar is onderdeel van diverse interacties. Ieder persoon en zijn systeem is uniek waardoor Minke met je op zoek gaat wat werkt voor jouw als persoon, binnen jullie gezin of jullie relatie. De kracht van Minke is om vanuit betrokkenheid en oprechte belangstelling samen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om een verandering in de bestaande patronen teweeg te brengen. Soms kan dit betekenen dat je je leert te gaan verhouden tot wat er is.

Minke is naast systeemtherapeut ook zeer ervaren in het werken met complexe scheidingen. Haar uitgangspunt hierbij is om de aanhoudende strijd te verminderen Dit geeft ruimte en rust aan alle gezinsleden waardoor de kinderen minder knel komen tussen hun ouders. Als gecertificeerd Stiefplancoach begeleidt ze ook samengestelde gezinnen om meer (in)zicht te krijgen op wat deze ‘nieuwe’ gezinsvorm van alle gezinsleden vraagt. 

Ieder traject is persoonsgericht waardoor geen traject hetzelfde is. In overleg word gekeken met wie en in welke samenstelling de gesprekken worden gevoerd.

SKJ en NVRG geregistreerd